Career

Please see our available vacancies. We look forward to be hearing from you.

Career at ZPD

Joint pain from osteoarthritis is a very common disorder.

We want to give humans and animals a better life. A life without joint pain, that gives the desire to move, dance and just enjoy life.

We welcome unsolicited applications, so please do not hesitate to contact us.

Our organization is open-minded and allows for a wide variety of personalities and backgrounds, and we share the common goal of being professional in our craft and developing our skills.

On our part, we expect respect, willingness and responsibility on your part as an employee. Our success can be attributed to these factors, which foster a healthy work culture with strong independent employees. 

Please see our openings below, and if you are an interested unsolicited applicant, please send your application to job@zpd.dk

Vacancies

Produktspecialist

Motiveres du af at omsætte og formidle kompleks videnskabelige data og information til værdiskabende viden, og brænder du for at gøre en positiv forskel for mennesker og dyr, der dagligt lever med artrose (slidgigt) og ledsmerter?
Så er her stillingen, hvor der for den rette er mulighed for at indtage en nøglerolle i eksekveringen af vores strategi.
  

ZPD er på en transformativ rejse, hvor vi forpligter os til at hjælpe så mange mennesker og dyr som muligt igennem en øget værdiskabelse overfor vores kunder og partnere. Som led i denne ambition søger vi en videbegærlig og visionær Produktspecialist, der formår at sætte retningen for opbygningen af et nyt internt videnscenter, der skal være epicenteret for vores eksisterende viden samt tilvejebringelsen af ny viden omkring artrose, vores produkter og forbrugere/patienter heraf.   

Personen vil have udsigt til en varierende dagligdag, hvor slutdestinationen kendes, men hvor du sammen med resten af teamet skal bane vejen derhen. Således forventes det, at personen i et passende og tilrettelagt tempo tager ejerskab over strategien for vores videnscenter og derigennem definerer virksomhedens indsats og vidensbehov på tværs af litteraturstudier, markedsdata, kundeprojekter, forbruger- og patientstudier, marketingstudier, forskningsprojekter mm.  

Den altoverskyggende opgave for den rette kandidat bliver at ajourføre, dokumentere, etablere og formidle videnskabeligt funderet viden af en karakter, der understøtter; den kommercielle eksponering af ZPD som en troværdig og kompetent producent; den videnskabelige blåstempling af vores produkt samt; den løbende produktudvikling, der muliggør, at ZPD kan udvikle fremtidens produktløsninger.  

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte: 

  • Evnen og lysten til at fordybe og ajourføre sig med videnskabelige data inden for artrose i sammenkobling med ZPD’s produkter og værditilbud  
  • En indre passion for at få viden til at leve igennem skarp formidling i øjenhøjde med ZPD’s kunder og partnere  
  • En profil der motiveres af networking og opbygningen af relationer inden for forsknings- og studiemiljøer, brancheforeninger, eksterne partner o. lign.   
  • At vedkommende er struktureret anlagt og derigennem formår at dokumentere og forankre viden internt i organisationen  
  • Personligheden der hviler i at tage ansvar i en nyoprettet stilling, hvor man skal være komfortabel i at navigere i ukendt videnskabeligt farvand  
  • Relevant balance mellem faglig dybde og kommerciel bredde til at kunne støtte salgsteamet i forbindelse med udviklingen af marketingmaterialer, deltagelse i kundemøder o.lign.  
  • Stor analytisk båndbredde og evne til at anvende det i tværfaglige sammenhænge  
  • Engelsk på højt professionelt niveau  

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring fra en videnskabelig baggrund, f.eks. inden for biomedicin, molekylær medicin, Pharma branchen eller lignende. Vigtigst er det, at du har et solidt fagligt kendskab til kroppen og leddene/knoglerne. Har du samtidig erfaring med områder inden for ledsmerter og gigt, vil det være en stor fordel. 

Vi tilbyder et meningsfuldt og spændende job med fokus på faglig udvikling og med rig mulighed for at påvirke virksomhedens realisering af strategien. Hovedkontoret ligger i Esbjerg og der vil være mulighed for hjemmearbejde samt frihed til at tilrettelægge egen kalender, så der skabes en god balance imellem job og privatliv. Løn og vilkår forhandles individuelt med udgangspunkt i kvalifikationer.  

Lyder dette som jobbet for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV. 

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte partner Lars Mikkelsen på 72100030. 

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

ZPD A/S er en del af Zeria Group i Japan (blev opkøbt i 2010 af Zeria Pharmaceutical Co. Ltd.), men oprindeligt stammer virksomheden fra 1950, hvor man dengang producerede Heparin (blodfortyndede lægemiddel) og Plasma til dyrefoder. Den oprindelige tankegang var at udnytte naturens ressourcer på en bæredygtig måde til at producere aktive ingredienser – og det er stadig filosofien, hvor vi i dag benytter biprodukter fra slagteri i form af brusk fra køer, grise og kyllinger. I dag er ZPD en globalt førende producent af højkvalitets Chondroitin Sulfat som ingrediens til kosttilskud, lægemidler og dyrefoder m.m.. Produkterne fra ZPD hjælper mennesker og dyr med artrose (slidgigt) og ledsmerter til et bedre liv. Et liv uden smerter og med frihed til en aktiv hverdag.